( fri frakt )
Hem /  Frakt & Retur

Frakt & Retur

På vår hemsida är din fullständiga tillfredsställelse vår högsta prioritet för långsiktiga affärer mellan oss, vi erbjuder returinstruktionen. Innan du vill returnera varor, kontakta oss via e-post för att diskutera det problem du har först.
Om du vill returnera dina föremål, var snäll och meddela oss via e-post eller livechatt, för det första med angivande av orsaken och ordernumret för returen inom 7 dagar efter mottagandet. Din feedback är mycket viktig för oss. Alla artiklar måste skickas tillbaka komplett med originalförpackningen. Alla förpackningar ska skickas via en trakbar metod. Vi är inte ansvariga för förlorade paket i transit. Var vänlig uppmärksam på att de ursprungliga fraktkostnaderna inte återbetalas. Så snälla kontakta oss med alla dina frågor och bekymmer innan du lägger din order.
Utbyten
Inom 7 dagar från det datum du köpt, om du hittar de produkter du väljer inte uppfyller dig när det gäller färg eller storlek, känner vi oss ledsna att det inte kommer att bytas ut. Men om det är vårt misstag kan det returneras och ersättas under följande villkor. Du måste skicka tillbaka produkterna i originalpaketet till oss. Produkterna borde inte ha använts också.
När vi får tillbaka produkterna direkt, ersätter vi det med nya och skickar dem tillbaka till dig. Fraktkostnaderna för de ersatta produkterna som vi skickar till dig borde också debiteras. Innan du skickar föremålen för byte, skicka de extra fraktkostnaden för att sätta tillbaka de ersatta föremålen från oss först. Så snart betalningen är klar kommer vi att ersätta de skickade från dig.
Återbetalningar
Om du vill få återbetalning kommer vi att återkreditera den ursprungliga köparens kredit- eller betalkort för det belopp som betalas med mindre postkostnaden. Vänligen tillåt tre arbetsdagar från mottagandet av returvarorna för att återbetalning ska behandlas. Du kommer att få ett bekräftelsemail när transaktionen är klar. Vänligen ta upp till tio arbetsdagar för att pengarna ska reflektera över ditt konto.
Avbokningar
Om du har beställt och vill avbryta den senare, vänligen kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt. Vi är så ledsna att vi inte kan avbryta order när beställningen har skickats. Tack för din förståelse. Om du insisterar på att avbeställa din beställning, var vänlig observera vår returpolicy. Delvis återbetalningsbar kreditkortsavgift dras av från kreditbeloppet.
tillbaka